Laga Macbook Borås

Laga Macbook Borås

Phone Repairs i Borås

Fasta Priser
VI erbjuder alla kunder ALLTID fasta priser på ALLA MacBook reparationer oavsett tiden det tar att laga enheten. Vårt mål är att enheten lagas 100% och till ett förmånligt pris för dig som kund.

Kostnadsfri Felsökning
Phone repairs borås erbjuder alla kunder två olika felsökningar: Kostnadsfri samt Express felsökning

Vi är en självständig verkad i centrala Borås. Vi är experter på Datorer, Macbook och mobilreparationer för iPhone, iPad och Samsung Galaxy. Självklart hjälper vi dig med de flesta modellerna så som Huawei, LG och Sony.  Hos oss får du alltid 1 års garanti på arbete och delar. Vi utför de flesta reparationer in 30 min. Vi arbetar även med de mest komplicerade fallen. Det innebär felsökning på komponentnivå och avancerad lödning. Välkommen in till oss och ta dig en kopp kaffe medans vi återställer din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy.

Professionella
Vi tar vårt Yrke extremt allvarligt för att kunna erbjuda dig som kund den bästa tänkbara servicen. Därför utbildar Phone Repairs sig dagligen på den nyaste och mest avancerade tekniken inom Datorreparation, Mobilreparation och Dataräddning

Vi utför de flesta reparationer in 30 min. Vi arbetar även med de mest komplicerade fallen. Det innebär felsökning på komponentnivå och avancerad lödning.

Laga dator borås, vi laga dem flesta felen till ett bra pris.

Hur rengör man en laptop som man spillt på?

Om du har spillt någon sorts vätska, såsom kaffe eller läsk, på din dator eller laptop så måste du ta hand om det ögonblickligen. Vänta inte tills nästa dag. Om man väntar tillåter det vätskan att rinna ner i de mycket känsliga kretsarna runt moderkortet. Om det händer så kan det kortsluta moderkortet och till och med få strömbrytaren att explodera om du har laddningssladden i. Vatten och elektricitet ska inte blandas. Du kan till och med få en elektrisk stöt i vissa fall.

Kontakta oss! vi hjälpar dig med att laga datorn

Phone Repairs följer industristandarden för iPhone-reparation Macbook-reparation och reparation av iPhone-skärmar och mac, iMac, MacBook pro.

Datorreparation Borås vår personal genomgår vår utbildningsprogram för att säkerställa att vi följer den senaste industristandarden.

Behöver du laga din iPhone, laga MacBook Borås vänligen klicka här

Tänk på att Phone Repairs idé är att vi utför ett arbete som är prisvärt och av högsta kvalité.

Vi har lång erfarenhet inom mobilreparation och Mac, MaBook Air, MacBook Pro. Vi arbetar endast med delar av högsta kvalité.

laga iPhone Ulricehamn, Laga iPhone Svenljunga, Laga iPhone Tranemo, Laga iPhone Kinna, Laga iPhone Skene, Laga MacBook Tranemo, Laga MacBook Svenljunge, Laga MacBook Mark, Laga MacBook Kinna, Laga MacBook Skene.

Laga Datorer Skene, Laga Datorer Kinna, Laga Datorer Tranemo, Laga Datorer Svenljunge.

Phone Repairs

vi utför ett arbete som är prisvärt och av högsta kvalité

No Comments

Post A Comment